Què és Plaggi.cat?

Som una plataforma de disseny, estampació i distribució, que naixem amb la voluntat de ser un punt aglutinador de recursos i eines per tirar endavant tots aquells projectes i iniciatives que sorgeixin. 

Per una banda comptem amb el nostre taller d’Igualada, des d’on podem donar resposta a diferents serveis entorn el disseny, l’estampació i la distribució. Per altra, tenim una xarxa d’afinitats que ens permet ampliar i complementar els nostres recursos.

A dia d’avui des de Plaggi també comptem amb tres línies estètiques pròpies: Positivament AcceleratsQuefer i d’qì tèxtil.

Així doncs, el nom de Plaggi és una declaració d’intencions, venim a enriquir-nos d’idees i transformar-les.

 

 

Projectes pels que treballem:

Aquests són alguns dels projectes pels que treballem i hem treballat al llarg del temps, estampant diferents peces des dels nostres serveis.

El nostre taller:

Des de Plaggi compartim local amb tres projectes mésQuartada, Sonia Marabé i 1969 bolsos. L’espai és al Carrer Ignasi 22 i mig d’Igualada, al Barri de Xauxa.

Les nostres xarxes:

Des de les xarxes digitals anem informant de les novetats de Plaggi. Ens pots trobar a Facebook, Twitter i Instagram. Aquí el nostre perfil d’Instagram:

0