Enviaments gratuïts a la península per comandes de 60 eur o més

Gall Negre som un projecte de creació i disseny de jocs de taula amb una mirada crítica i social. Hem nascut amb les ganes i l’empenta de portar a la pràctica idees i motivacions diverses que fa temps tenim.

  • Volem compartir la nostra afició pels jocs de taula, per explorar formes d’oci alternatives, minoritàries i no intrínsecament mercantilitzades.
  • Creiem en el joc com a eina de divulgació per conèixer la realitat que ens envolta. En aquest sentit volem aportar una perspectiva crítica de la societat on vivim, posant el nostre granet de sorra per a una transformació social radical.
  • Ens comprometem amb aquells projectes col·lectius que, des de les posicions més diverses, estan a peu de canó lluitant contra la hidra capitalista i les seves múltiples cares. Per això una bona part dels beneficis dels nostres jocs aniran cap a projectes anticapitalistes.

I, a més de totes aquestes paraules grandiloquents, volem passar-nos-ho bé i guanyar-vos totes les vegades que faci falta. Que per alguna cosa som el Gall Negre del nostre estimat Chicho Sánchez Ferlosio. Esteu preparades?

PACK DESCOMPTE! Si compres el joc de taula, la samarreta i la bossa de Gall Negre, aplicant el codi PACKGALLNEGRE tindràs 12 euros de descompte.

0