Enviaments gratuïts a la península per comandes de 60 eur o més

Gall Negre som un projecte de creació i disseny de jocs de taula amb una mirada crítica i social. Hem nascut amb les ganes i l’empenta de portar a la pràctica idees i motivacions diverses que fa temps tenim.

  • Volem compartir la nostra afició pels jocs de taula, per explorar formes d’oci alternatives, minoritàries i no intrínsecament mercantilitzades.
  • Creiem en el joc com a eina de divulgació per conèixer la realitat que ens envolta. En aquest sentit volem aportar una perspectiva crítica de la societat on vivim, posant el nostre granet de sorra per a una transformació social radical.
  • Ens comprometem amb aquells projectes col·lectius que, des de les posicions més diverses, estan a peu de canó lluitant contra la hidra capitalista i les seves múltiples cares. Per això una bona part dels beneficis dels nostres jocs aniran cap a projectes anticapitalistes.

I, a més de totes aquestes paraules grandiloquents, volem passar-nos-ho bé i guanyar-vos totes les vegades que faci falta. Que per alguna cosa som el Gall Negre del nostre estimat Chicho Sánchez Ferlosio. Esteu preparades?

0