Enviaments gratuïts a la península per comandes de 60 eur o més

Esgangalats va néixer com un grup de calafellenques i calafellencs amb ganes de dinamitzar i viure des de dins la Festa Major, amb l’objectiu d’aconseguir que totes i tots ens en sentíssim partícips i la féssim nostra. Les samarretes de Festa Major, amb els tres colors dels tres nuclis del municipi, formen part d’aquesta festa conjunta que ens enamora!

IMPORTANT! Si compres un producte dels Esgangalats de Calafell, quan arribi el moment, rebràs un correu dels Esgangalats amb les instruccions per recollir la teva comanda a Calafell, abans de la Festa Major. Si també vols comprar altres productes de Plaggi.cat et recomanem fer dues compres per separat, en cas que els altres productes els vulguis rebre en un termini de 6-8 dies a través d’enviament.

POTS FER LA TEVA COMANDA D’AQUESTS PRODUCTES FINS EL DIA 30 DE MAIG! Recomanem fer comandes grupals amb els vostres grups d’afinitat, per tal de facilitar la feina als Esgangalats de Calafell a l’hora de fer l’entrega. Reduint així el nombre de paquets a entregar.

Per qualsevol consulta ens pots trucar / enviar un WhatsApp al 621 233 059 o enviar un correu a distri@plaggi.cat.

PER AQUEST ANY 2022 JA S’HA ACABAT EL TERMINI PER FER LES COMANDES!

0