Distribució i gestió de material

Des de Plaggi ens oferim per gestionar els teus enviaments. Vols distribuir el material del teu projecte des de la web de Plaggi? Vols que gestionem els enviaments de les recompenses de la teva campanya de finançament? Per preus i més informació enviar un missatge a hola@plaggi.cat

Exemple 1. Gestionar les vendes del merxandatge de la Festa Major de la teva ciutat o poble

Plaggi vam gestionar i estampar totes les comandes del merxandatge de la festa major de Calafell del 2021, organitzada per l’entitat «Esgangalats de Calafell».

A través de la nostra pàgina web la gent va poder fer les precomandes del material (samarretes, bodies per a nadons i domassos), i segons el que es va demanar des de Plaggi vam estampar les peces i empaquetar cada comanda en un sobre. D’aquesta manera des de l’entitat van poder fer el repartiment amb més facilitat i només del que s’havia demanat, sense produir estoc sobrant. També vam donar l’opció de rebre el paquet a casa.

Posa’t en contacte amb nosaltres si vols que gestionem les comandes del merxandatge del teu projecte, entitat, esdeveniment, etc. Per qualsevol consulta no dubtis en preguntar!

Exemple 2. Gestionar els enviaments de les recompenses de la teva campanya de finançament

Plaggi vam gestionar els enviaments de les recompenses de la campanya de finançament de «Gall Negre Jocs» per fer possible el joc de taula. També vam col·laborar aportant algunes de les recompenses que es van oferir.

«Gall Negre Jocs» va fer una campanya per finançar el seu nou joc de taula. Des de Plaggi vam aportar algunes samarretes i descomptes per incentivar a fer aportacions econòmiques a la campanya. Una vegada tancat el Verkami, vam gestionar els enviaments de totes les recompenses que s’oferien a qui va fer aportacions econòmiques.

Posa’t en contacte amb nosaltres si vols que gestionem els enviaments de les recompenses de la campanya de finançament del teu projecte. Per qualsevol consulta no dubtis en preguntar!

0